Notice: Trying to get property 'post_status' of non-object in /var/www/virtual/centreverd.cat/htdocs/wp-content/plugins/elementor/core/base/document.php on line 1770

Notice: Trying to get property 'post_status' of non-object in /var/www/virtual/centreverd.cat/htdocs/wp-content/plugins/elementor/core/base/document.php on line 1779
Política de lliuraments i devolucions - Centre Verd

Centre Verd

Enviament de rams en 24h/48h. De dilluns a divendres a Girona i rodalies

Política de lliuraments i devolucions

1. OBJECTE:

El present document té per objecte establir les Condicions Generals de Venda i devolució de la pàgina web de venda online www.centreverd.cat i de tots els seus subdominis.

2. IDENTITAT DE LES PARTS:

Les condicions generals de venda descrites a continuació (d’ara endavant Condicions generals de Venda), regeixen exclusivament les relacions contractuals entre tot usuari de la pàgina Web www.centreverd.cat (denominat en endavant “Usuari” o “Vostè”) i el venedor, que és CENTRE VERD S.A. amb domicili fiscal a PUIG DE SANT ROC, NÚM. 1, localitat de Vilablareix (Girona) C.P. 17180, Espanya.

La botiga física de CENTRE VERD està situada en Carrer Disseminat el Sitjar 1A, 17190 Salt (Girona).

3. REALITZACIÓ DE LA SEVA COMANDA:

Registre

Per a realitzar una compra en www.centreverd.cat/botiga no és necessari estar registrat. Per als usuaris que no s’han registrat en cada comanda es demanaran tant les dades d’enviament (Adreça, Codi postal, població) com les dades de contacte (Nom i cognoms, correu electrònic i telèfon de contacte). Si l’usuari ja està registrat és recomanable iniciar sessió abans de començar a comprar. Centre Verd recomana que es registrin per a poder contactar ràpidament en cas d’incidència.

Selecciona els productes

Selecciona els productes que vulgui fent clic a “COMPRAR”. Els productes s’afegeixen automàticament a la cistella de compra.

Resum de Compra

Pots veure el resum de la teva compra fent clic al dibuix del “CARRET” en la part superior dreta de la pantalla. Aquí veuràs el desglossament de la teva comanda, la descripció i el preu amb IVA inclòs. Les despeses d’enviament es veuran reflectides si l’usuari ha iniciat sessió, sinó no es veurà fins a introduir les dades d’enviament.

Enviament

L’usuari registrat ha de comprovar les dades d’enviament abans de finalitzar la compra, en el cas de no estar registrat, ha d’emplenar mínim tots els camps obligatoris de contacte i adreça.

Existeix l’opció de recollir a botiga (Centre Verd S.A., Carrer Disseminat el Sitjar, 1A. 17190 de Salt (Girona).

Pagament

S’ha de seleccionar la forma de pagament desitjada (Targeta, transferència o PayPal). Després de fer tots aquests passos, la teva comanda haurà estat realitzada correctament i a continuació rebrà un correu electrònic de confirmació de la comanda.

Lliurament

Si l’usuari ha triat l’opció de recollir-ho a la botiga, en 24/48h pot passar a recollir la compra.

Si l’opció triada és la de lliurament a domicili, serà lliurat en el termini màxim de 10 dies a la Península.

Devolucions

Si t’ha arribat un producte erroni, està en mal estat o has canviat d’opinió, contacti amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a cva@centre-verd.es exposant els motius de la devolució, el número de comanda i facilitant també les dades de contacte. També ens pot trucar per telèfon al +34 972.22.22.41.

4. LLIURAMENT:

Centre Verd, S. A. es compromet a lliurar els productes en perfecte estat a l’adreça de lliurament que vostè assenyali en el formulari de comanda. En el formulari es pot triar l’opció de recollir personalment en botiga que no suposarà cap cost per al client.

Condicions d’enviament:

a) Lliurament a domicili

El termini de lliurament a domicili serà de 9 a 10 dies hàbils en península depenent de l’estoc i de la localitat de destinació. Tots els articles seran lliurats a peu de carrer per l’empresa de transport. Amb la finalitat d’optimitzar el lliurament, agraïm que s’indiqui una adreça en la que la comanda pugui ser lliurada dins de l’horari laboral habitual. També es pot sol·licitar el lliurament dels articles en un altre domicili, sempre que el domicili de lliurament estigui situat en el mateix país que l’usuari va realitzar la compra.

Centre Verd, S. A. realitza els seus enviaments mitjançant empreses de missatgeria líders del sector.

El lliurament de la mercaderia es realitzarà en el domicili designat per vostè. En cas d’absència del destinatari en el moment del lliurament, es deixarà un comprovant indicant com procedir per a concertar un nou lliurament.

Centre Verd, S. A. es reserva el dret de variar el tipus d’enviament i la companyia per la qual s’efectua, independentment de l’exposat en aquestes pàgines i sempre que no suposi un perjudici manifest per al client.

Els ports derivats dels enviaments dels articles adquirits quedaran reflectits en el moment final de la compra.

A l’efecte de les presents Condicions, s’entendrà que s’ha produït el “lliurament” o que el/els producte/s han estat “lliurat/s” en el moment de signar la recepció dels mateixos en l’adreça de lliurament convinguda.

b) Recollida en botiga

En aquest mètode de lliurament és indispensable portar impresa la confirmació de la comanda. En casos en què el producte no es trobi físicament en botiga, el nostre equip d’atenció al client es posarà en contacte amb el client per a donar-li una solució i per a informar del termini de lliurament.

Terminis de lliurament:

Els terminis de lliurament depenen del transportista seleccionat, i sempre comptaran amb un temps de preparació de 24/48h des de la confirmació de la comanda. Si fos necessari modificar aquestes condicions per l’especial naturalesa de la comanda, ens posaríem en contacte amb vostè per a informar-lo dels terminis concrets.

Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament estimat, l’informarem d’aquesta circumstància i li donarem l’opció de seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé anul·lar la comanda amb el reemborsament total del preu pagat. Tingui en compte en qualsevol cas que per regla general no realitzem lliuraments els dissabtes, els diumenges, ni els festius.

5. PREUS:

Els preus a la botiga online www.centreverd.cat/botiga inclouen l’IVA, aplicable al dia de la comanda, però exclouen les despeses d’enviament, que s’afegiran al import total i es reflectiran abans que s’accepti el pagament.

El preu dels productes seran els que figuren en el lloc web. El preu està expressat amb els impostos inclosos, tal com aquests impostos són fixats en la data de l’acceptació de l’oferta. El preu ha de ser pagat totalment en efectuar la compra.

Centre Verd, S. A. es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els preus de venda que figuren en www.centreverd.cat/botiga, però els articles es facturaran sobre la base de les tarifes en vigor en el moment en el que es registri la comanda sota reserva de disponibilitat en aquesta data.

6. PAGAMENT:

El pagament de les comandes podrà efectuar-se utilitzant les següents modalitats:

• Pagament amb targeta de crèdit o dèbit.

El pagament amb targeta VISA o Mastercard és molt segur ja que no sols hauràs d’introduir les dades de la teva targeta, sinó que a més et connectaràs en temps real amb el TPV VIRTUAL BANC SABADELL.

El TPV virtual és un dispositiu preparat per a treballar de manera totalment segura dins de l’operativa de vendes a través d’Internet.

Les dades sobre les targetes de crèdit no queden registrades en cap base de dades nostra. Estan únicament utilitzades en el TPV (Terminal Punt de Venda) virtual de la nostra entitat financera, a través de la seva Passarel·la de Pagament Segur.

Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora d’aquestes, però si aquesta entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap contracte amb vostè.

Ens reservem el dret de NO acceptar uns certs pagaments amb determinades targetes de crèdit.

• El pagament per transferència bancària.

El client fa una transferència per el import de la compra, realitzant el pagament en el compte corrent que s’indiqui en el seu moment del Banc Sabadell, posant en el beneficiari a www.centreverd.cat (CENTRE VERD, S.A.) i indicant el número de comanda, que es coneixerà pel mail de confirmació de comanda que ha d’arribar després de finalitzar la compra. Una vegada realitzada la transferència, s’haurà d’enviar una còpia del justificant de transferència a cva@centre-verd.es i esperar 24/48h perquè el nostre departament comptable confirmi l’operació.

• Pagament en efectiu en el moment de recollir la mercaderia a la nostra botiga física.

• Pagament a través de PayPal.

7. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I DESISTIMENT:

Desistiment

Els clients de la botiga Online de Centre Verd tindran dret al desistiment del contracte i dels requisits i conseqüències del seu exercici. L’usuari o consumidor ha de comunicar a Centre Verd la voluntat de desistir en el termini de 14 dies naturals.

En qualsevol cas, els clients de Centre Verd no podran exercir aquest dret en el cas de productes que es puguin fer malbé ràpidament com ara plantes o flors. Tampoc en el cas de productes precintats no aptes pel retorn per raons de salut o higiene i que s’hagin desprecintat després del lliurament.

Per exercir el dret de desistiment, ens heu de notificar la vostra decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta tramesa per correu postal o correu electrònic). Podeu utilitzar el model de formulari de desistiment que consta a continuació, encara que el seu ús no és obligatori.

En cas de desistiment, es retornaran tots els pagaments rebuts, incloses les despeses de lliurament (amb l’excepció de les despeses addicionals resultants de la tria per part vostra d’una modalitat de lliurament diferent de la modalitat menys costosa de lliurament ordinari que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, al més tard 14 dies naturals a partir de la data en què se’ns informi de la vostra decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar aquest reemborsament fent servir el mateix mitjà de pagament utilitzat per vosaltres per a la transacció inicial.

A continuació adjuntem un model de formulari que podrà emplenar en el següent enllaç: Model de formulari de desistiment

Model de formulari de desistiment

A l’atenció de (aquí s’ha d’inserir el nom de l’empresari, l’adreça completa i, si se’n disposa l’adreça de correu electrònic):

– Per la present us comunico/comuniquem (*) que desisteixo del meu/desistim del nostre (*) contracte de venda del bé/prestació següent del servei següent (*).

– Demanat el/rebut el (*).

– Nom del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris.

– Domicili del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris.

– Signatura del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris (només si el present formulari es presenta en paper).

– Data.

_____________________________________________________________________________

Devolucions

En els casos en què vostè consideri que en el moment del lliurament el producte no s’ajusta a l’estipulat en el contracte, haurà de posar-se en contacte amb nosaltres de manera immediata per mitjà dels nostres telèfons d’atenció al client 972.22.22.41 o a cva@centre-verd.es, facilitant les dades del producte així com dels desperfectes que sofreix, en alguns casos sol·licitarem que ens enviïn foto dels desperfectes.

Una vegada rebuda la notificació per part de Centre Verd, S. A., ens posarem en contacte amb vostè per a informar-lo sobre com ha de procedir, i a través de quina agència de missatgeria ha de fer-ho, com a regla general aquests són els passos a seguir:

Pot formalitzar la devolució dirigint-se a la nostra botiga i presentant l’email de confirmació de la comanda, el DNI i la targeta amb la qual es va realitzar el pagament.

Si ho prefereix, pot fer-nos la devolució per correu. En aquest cas haurà d’enviar-nos un correu electrònic a cva@centre-verd.es, on figuri el seu nom i cognoms, el número de la comanda i el motiu de la devolució. Li donarem una resposta en un període de 48h.

Una vegada rebuda la mercaderia a retornar, procedirem a examinar detingudament el producte retornat i li comunicarem per e-mail dins d’un termini raonable si escau la devolució o substitució del mateix (en el seu cas). La devolució o substitució de l’article s’efectuarà el més aviat possible i, en qualsevol cas, dins dels 14 dies següents a la data en que hagi estat informat de la decisió de desistiment.

En el cas que no es pugui substituir, les quantitats pagades per aquells productes que siguin retornats a causa d’alguna tara o defecte, quan realment existeixi, li seran reemborsades íntegrament o substituïdes per un article nou, inclosos les despeses de lliurament incorregudes per a lliurar-li l’article i els costos en què vostè hagués incorregut per a retornar-nos-el a nosaltres.

Les devolucions i les anul·lacions parcials donaran lloc a reemborsaments parcials, de la quantitat total abonada per la comanda íntegra. Les despeses de transport del reemborsament en cas que la devolució sigui parcial no serà retornats

La devolució s’efectuarà en la mateixa targeta de crèdit que es va utilitzar per a pagar la compra.

Si vostè té algun dubte, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre correu cva@centre-verd.es o bé trucant al nostre número de telèfon d’atenció al client: 972.22.22.41 de dilluns a divendres de 9 a 14h.

() No s’acceptaran devolucions de:

1. Plantes i flors.

2. Productes sense precinte original i que a causa de raons de protecció de salut o higiene, no poden ser aptes de ser retornats.

3. Productes al tall com ara gespa artificial, malles antiherbes, etc. per tractar-se de productes personalitzats al gust del client.

Cancel·lacions

En el cas que el client cancel·li la comanda una vegada aquest ja hagi sortit de les nostres instal·lacions, li retornarem el import corresponent, inclòs les despeses originades del transport d’aquests productes anul·lats.

8. GARANTIA DELS PRODUCTES ADQUIRITS:

Conforme al Reial Decret Legislatiu 1/2007 del 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, Centre Verd, S. A. respon de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de 14 dies des del lliurament.

En el cas de falta de conformitat, haurà d’informar-nos en el termini de 14 dies, enviant un correu electrònic a cva@centre-verd.es indicant les seves dades, el número de la seva factura de compra i l’anomalia detectada. En el cas de ser defecte de fabricació, Centre Verd, S. A. es farà responsable dels costos de devolució.

El client només podrà realitzar comandes si és major d’edat. En cas contrari, la responsabilitat per l’adquisició de productes per part del menor serà a càrrec dels pares o tutors legals.

La garantia perdrà la seva vigència en cas de defectes o deteriorament causat per factors externs, accidents com: cops, desgast o un mal ús en general.

Queden també exclosos de la garantia els productes modificats o manipulats pel client.

Per a qualsevol pregunta o sol·licitud d’informació, pot posar-se en contacte amb el Servei d’atenció al client bé per correu electrònic en cva@centre-verd.es o pel telèfon d’atenció al client +34 972.22.22.41 de dilluns a divendres de 9h a 14h.

9. RESPONSABILITAT I EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT:

Les fotografies i els textos reproduïts que es presenten en www.centreverd.cat/botiga tenen caràcter merament informatiu, però l’empresa garanteix que les mostres són fidels a la realitat.

Centre Verd S.A. no podrà ser considerada responsable dels danys, sigui com sigui la seva naturalesa, tant materials com no materials o corporals, que poguessin resultar d’un funcionament o un ús inadequat dels productes comercialitzats. El mateix s’aplica a les possibles modificacions realitzades als productes pels usuaris.

Centre Verd, S. A. no podrà ser considerada responsable per un client o un tercer de danys indirectes.

A reserva del que es disposa en els paràgrafs precedents, la responsabilitat de Centre Verd S.A. en virtut de les presents condicions generals no podrà excedir a un import igual a les sumes pagades després de la transacció que es trobi en l’origen d’aquesta responsabilitat, sigui com sigui la causa o la forma de l’acció en qüestió.

Centre Verd, S. A. no podrà ser considerada responsable del incompliment del contracte subscrit en cas d’esgotament de les existències o de la no disponibilitat del producte, de causa de força major, d’interrupció de l’activitat o vaga total o parcial, especialment, dels serveis postals i mitjans de transport o comunicacions, inundacions o incendi.

El que es disposa en la present clàusula no afectarà els seus drets reconeguts per llei en qualitat de consumidor, ni al seu dret de desistir el contracte.

En cas de litigi, el client podrà dirigir-se, en primer lloc, a Centre Verd S.A. per a arribar a una resolució amistosa.