Notice: Trying to get property 'post_status' of non-object in /var/www/virtual/centreverd.cat/htdocs/wp-content/plugins/elementor/core/base/document.php on line 1770

Notice: Trying to get property 'post_status' of non-object in /var/www/virtual/centreverd.cat/htdocs/wp-content/plugins/elementor/core/base/document.php on line 1779
Dia de la Mare - Centre Verd

Centre Verd

Enviament de rams en 24h/48h. De dilluns a divendres a Girona i rodalies

Flors per aniversaria a Girona

Dia de la Mare

El dia de la Mare

El dia de la Mare es celebra a Catalunya cada primer diumenge de maig, tot i que abans de 1965 es celebrava el 8 de desembre coincidint amb la festivitat de la Immaculada  Concepció. El canvi de data és degut, principalment, a la pressió d’uns grans magatzems per coincidir amb la tradició dels Estats Units de poder harmonitzar el dia de la Mare amb l’arribada de la primavera i les flors.

Les orquídies Phalaenopsis

L’anomenada flor de la joventut és el regal ideal per oferir aquell punt de sofisticació a qualsevol racó de casa nostra. El gènere de les orquídies conté un total de 70 espècies. Aquest tipus d’orquídia és una epífita: no és una flor terrestre, sinó que creix als arbres d’ambients càlids i humits. Això ens indica que no està acostumades a la llum solar directa, que prefereixen els ambients relativament càlids i que obtenen la seva humitat de l’aire i de les gotes de pluja.

La millor ubicació de casa nostra és un lloc amb sol, darrere d’una fina cortina per oferir certa protecció, on brilli el sol al matí.

Azalea Rhododendron

Les azalees destaquen per la bellesa de les seves flors agrupades de colors varis i cridaners. Són plantes que es poden cultivar tant en espais interiors com exteriors, tot i que pateixen molt amb la calor. Per això, el millor és mantenir les plantes en un ambient temperat i, preferentment lluny de la llum solar.

El substrat per a plantes acidòfiles és el més adequat per aquesta tipologia ja que afavoreix que es pugui extreure tots els nutrients del terra de forma adequada.

Clavell xinès

Es tracta d’una planta herbàcia perennifòlia originària del nord de la Xina, Corea i Mongòlia que arriba a una alçada entre 30 i 50 centímetres. Amb el clima adequat és una planta que pot donar flors tot l’any.

És de ràpid creixement amb una gran floració de tonalitats que van del blanc al color grana intens. Necessita aigua i molt de sol perquè pugui desenvolupar-se de manera adequada.