Notice: Trying to get property 'post_status' of non-object in /var/www/virtual/centreverd.cat/htdocs/wp-content/plugins/elementor/core/base/document.php on line 1770

Notice: Trying to get property 'post_status' of non-object in /var/www/virtual/centreverd.cat/htdocs/wp-content/plugins/elementor/core/base/document.php on line 1779
Planta de Baix Consum d'Aigua - Centre Verd

Centre Verd

Enviament de rams en 24h/48h. De dilluns a divendres a Girona i rodalies

Planta de Baix Consum d’Aigua

Planta de Baix Consum d'Aigua

Quan parlem de canvi climàtic, cada acció compta. Davant de l’escassetat hídrica que es comença a patir, és important apostar per plantes més resistens i eficients a la falta d’aigua.

Per què apostar per la planta de baix consum

Apostar per aquest tipus de plantes, és avançar-se al futur. Les temperatures dels últims estius han fet que alguns llocs de la nostra geografia estiguin patint restriccions d’aigua, a causa de la manca d’aquest recurs. L’escassetat hídrica és un problema real i actual que afecta el nostre planeta i que necessita l’ajuda de tots per poder pal·liar-lo.

 

Tenir un hàbit sostenible en matèria d'estalvi d'aigua, ha de ser primordial en els pròxims anys

Això ens ajudarà a pal·liar, en la mesura del possible, el canvi climàtic i a mantenir la biodiversitat del nostre territori.

Davant l'escassetat de recursos és fonamental apostar per les plantes de baix consum, que requereixen poc reg

El jardí per gaudir-lo, còrrer i caminar no desapareix amb l’entrada de la planta de baix consum d’aigua. Els jardins on la protagonista principal és la gespa, necessita de gran quantitats de reg perquè llueixi bonic i esplendoròs. Però l’escassetat d’un recurs primordial com és l’aigua, i les possibles restriccions futures, fan necessari un canvi en la visió de futur de la jardineria. És per això que comença a ser raonable i previngut apostar per plantes que requereixin poc reg i que s’adaptin a aquestes condicions.

El jardí sostenible...

no és sinònim de jardí àrid i sec. És possible conservar el verd dels nostres jardins amb plantes acolorides, adaptades al medi, tenint en compte les condicions naturals del territori i que ens permetin fer un ús responsable del recurs hídric.