CELEBRAMOS NUESTROS 35 AÑOS

CONSIGUE 10% EXTRA | CÓDIGO: CVERD35ANYS

ENVÍO GRATUITO | PEDIDO +79 EUR

Planta verda

Planta verda

, por VisibilidadOn Agency, 11 Tiempo mínimo de lectura

Planta Verda

Una molt bona manera d’ambientar els espais de la teva llar pot ser a través de la planta verda.

Aquestes plantes en aportaran frescor i tranquilitat. A més, ens ajudaran a purificar l’aire i a millorar el nivell d’humitat dels espais a l’ambient. Tal i com demostren alguns estudis, tot això ens permetrà poder reduir el nivell d’estrès.

A Centre Verd trobaràs tot un món
en planta verda

Fullatge d'un gran valor ornamental

I no només es tracta d’un aspecte purament decoratiu o vistós, sinó que gran part de les plantes verdes són considerades, per organismes com la NASA, com a grans purificadores de l’ambient. A més, són ideals per a llocs amb poca ventilació, ja que poden millorar els nivells d’humitat a l’ambient.

Aquestes plantes no són difícils de cultivar. Descobrim les seves característiques principals:

Lluminositat: molta, però no directa

Les plantes verdes necessiten llum, però no de manera directa. Si la planta està a un lloc determinat en què pot rebre els raigs de llum de manera directa, és important posar cortines per evitar que les fulles es vegin perjudicades.

Si la llum li dóna només a un costat de la planta, és important que li donem la volta per assegurar-nos que la llum incideix de la mateixa manera sobre tota la planta i creixi de manera uniforme.

Comprova la humitat de la terra abans de tornar a regar

Les plantes d’interior no pateixen tant les inclemències del canvi d’estació. És per això que el reg ha de ser menys abundant que les plantes d’exterior.

És molt important que abans de regar, es comprovi la humitat de la terra per evitar l’embassada de la planta i que les seves arrels es puguin veure perjudicades.

Ajuda-les a respirar millor

Desempolsa les fulles de les teves plantes verdes per ajudar-les a respirar millor. Utilitza un drap humit o algun producte de cura foliar que trobaràs a la nostra Botiga Online. A l’hivern, a causa dels punts de calor artificials, és important ruixar les fulles amb aigua per donar-les-hi la humitat necessària.

Utilitza adob per a plantes verdes

Les plantes necessiten potassi, nitrogen i fòsfor per poder créixer sanes. Utilitza adob per a plantes verdes perquè tinguin tots els nutrients necessaris.

Últims articles de blog

© 2024 Centreverd by VisibilidadOn

    • American Express
    • Apple Pay
    • Google Pay
    • Maestro
    • Mastercard
    • Shop Pay
    • Union Pay
    • Visa

    Iniciar sesión

    ¿Ha olvidado tu contraseña?

    ¿Aún no tienes una cuenta?
    Crear una cuenta