CELEBRAMOS NUESTROS 35 AÑOS

CONSIGUE 10% EXTRA | CÓDIGO: CVERD35ANYS

ENVÍO GRATUITO | PEDIDO +79 EUR

Plantes d’interior resistents i fàcils de cuidar

Plantes d’interior resistents i fàcils de cuidar

, por VisibilidadOn Agency, 3 Tiempo mínimo de lectura

Si estàs buscant plantes d’interior resistents i fàcils de cuidar, has arribat al lloc adequat. Cada vegada és més important tenir un espai verd a casa sense necessitat de dedicar-hi molt de temps i a Centre Verd t’ajudem a aconseguir-ho.

Les plantes no només afegeixen un toc decoratiu, sinó que també milloren la qualitat de l’aire i el benestar general.

Plantes que no necessiten molta llum

Sansevieria (Espasa de Sant Jordi)

La Sansevieria, també coneguda com a Espasa de Sant Jordi, és una de les plantes més resistents que pots trobar per a la teva oficina o llar. Aquesta planta d’interior és capaç de sobreviure amb molt poca llum i aigua. Ideal per a aquelles persones que sovint obliden regar les seves plantes. A més, la seva aparença vertical i estilitzada la fa perfecta per a qualsevol racó de la casa.

Zamioculca

La Zamioculca és una altra opció excel·lent per a espais amb poca llum. Amb les seves fulles brillants i verdes, aporta un toc d’elegància a qualsevol habitació. Aquesta planta té la capacitat de retenir aigua en les seves arrels, de manera que no necessita regar-se sovint. De fet, és millor deixar que la terra s’assequi completament entre regs.

Plantes que purifiquen l’aire

Espatifil·li (Llis de la Pau)

L’Espatifil·li és conegut per la seva capacitat de purificar l’aire. Aquesta planta és especialment eficaç per eliminar toxines com el formaldehid i el benzè. A més, és molt fàcil de cuidar. Prefereix llum indirecta i un reg regular, mantenint la terra lleugerament humida. Els seus bonics flors blanques afegeixen un toc de serenitat a qualsevol espai.

Pothos

El Pothos és una planta d’interior molt popular gràcies a la seva facilitat de manteniment i la seva capacitat per purificar l’aire. Aquesta planta pot créixer tant en llum baixa com en llum brillant indirecta. És molt tolerant a la sequera, però creixerà millor si es manté la terra humida. Les seves fulles verdes i brillants amb variacions de color groc o blanc afegeixen vida a qualsevol espai.

Plantes amb necessitats mínimes d’aigua

Cactus

Els cactus són les plantes perfectes per a aquells que tendeixen a oblidar-se de regar les seves plantes. Aquestes plantes suculentes necessiten molt poca aigua i prefereixen un lloc amb molta llum solar. Hi ha una gran varietat de formes i mides, cosa que les fa ideals per a la decoració d’interiors.

Suculentes

Les suculentes, com l’Àloe Vera o l’Echeveria, són una altra opció fantàstica per a persones amb un estil de vida atrafegat. Aquestes plantes emmagatzemen aigua a les seves fulles, de manera que poden sobreviure llargues temporades sense regar. Necessiten llum solar indirecta i una terra ben drenada per evitar l’excés d’humitat.

Centre Verd, el teu aliat a casa o l’oficina

Optar per plantes d’interior resistents i fàcils de cuidar és una excel·lent manera de gaudir dels beneficis de la natura sense dedicar-hi molt de temps.

Al Centre Verd oferim una àmplia varietat de plantes que s’adapten a qualsevol estil de vida i decoració. Visita’ns i descobreix la planta perfecta per a la teva oficina o llar.

Últims articles de blog

© 2024 Centreverd by VisibilidadOn

    • American Express
    • Apple Pay
    • Google Pay
    • Maestro
    • Mastercard
    • Shop Pay
    • Union Pay
    • Visa

    Iniciar sesión

    ¿Ha olvidado tu contraseña?

    ¿Aún no tienes una cuenta?
    Crear una cuenta